Ajankohtaista

Lisenssit ja skipassit

 

Tällä kaudella, samoin kuin viime kaudellakin, jokainen hankkii itse lisenssin tai skipassin. Seura maksaa ilmoittautumismaksut. Jälki-ilmoittautumiset ja niiden kustannuksista jokainen vastaa itse.

Ohjeet lisensseihin ja skipasseihin löytyy Hiihtoliiton sivulta https://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/kilpailulisenssit/ ja osto Suomisportin kautta https://info.suomisport.fi/.

Lisenssi tai skipassi tulee olla ostettuna ennen ensimmäistä kisaa muutoin kisoihin ilmoittautuminen ei onnistu.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu Kilmon kautta ja meidän seurassa ilmoittautumiset hoitaa Seija Koirikivi. Seijalle tulee ilmoittaa kisoihin osallistumisesta viimeistään päivää ennen ilmottautumisen päättymistä. Watsappi-tai tekstiviestinä, puh: 0407226501. s-posti: seijakoirikivi11@gmail.com

Rohkeasti lisenssin tai skipassin hankintaan ja ilmoittautumaan kisoihin. Piirin kisat löytyvät Kephin hiihtokalenterista  https://www.kephi.com/hiihtokalenteri/ ja valtakunnalliset Hiihtoliiton Hiihtokalenterista http://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/

Ensi vuonna Kiilat  järjestää pm-viestit 19.1.2020 sekä omat kansalliset Mika Myllylä - hiihdot 8.2.2020 Haapajärvellä.

 

LEKI TALENT-tarjoukset

 

Kyläkauppa Ruuska on valinnut Kiilat LEKI-talent seuraksi.

Talent seura saa alla olevan hyvän tarjouksen LEKI tuotteista.

LEKI seuraa talentissa mukana olevien nuorten urheilijoiden kehitystä ja sieltä on mahdollisuus menestyneillä nuorilla nousta kansalliseen LEKI talliin. 

 

Toimintaohje

Tulosta alla olevat kaavakkeet ja merkitse haluamasi tuotteet sekä niiden määrä kuponkiin.Täytä yhteystietosi toiseen kaavakkeeseen.

Tämän jälkeen toimita tilauksesi Ruuskan kyläkauppaan 30.4.2020 mennessä. Sauvat ja muut tilaamasi tavarat toimitetaan Ruuskalle 15.9.2020 alkaen. 

Lisätietoja voi kysyä Matsilta Ruuskan kaupasta(+358503820448)!

Hiihtojaosto

LEKI TALENT-tarjoukset

PDF-tiedostoleki 1.pdf (1.6 MB)
PDF-tiedostoSkannaus_20200402 (2).pdf (1.6 MB)