Ajankohtaista

HUOMIO!!!!

Sen verran näyttää haastavaa voitelua keliä varmasti monelle huomiselle et vaihdetaan hiihto koulu vapaalle tyylille?.

Eli 17.3 Somero klo 12:00 vapaalla hiihtokoulu??

 

Lisenssit ja skipassit

 

Tällä kaudella, samoin kuin viime kaudellakin, jokainen hankkii itse lisenssin tai skipassin. Seura maksaa ilmoittautumismaksut. Jälki-ilmoittautumiset ja niiden kustannuksista jokainen vastaa itse.

Ohjeet lisensseihin ja skipasseihin löytyy Hiihtoliiton sivulta https://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/kilpailulisenssit/ ja osto Suomisportin kautta https://info.suomisport.fi/.

Lisenssi tai skipassi tulee olla ostettuna ennen ensimmäistä kisaa muutoin kisoihin ilmoittautuminen ei onnistu.

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu Kilmon kautta ja meidän seurassa ilmoittautumiset hoitaa Seija Koirikivi. Seijalle tulee ilmoittaa kisoihin osallistumisesta, mielellään, kisaa edeltävänä viikonloppuna sähköpostilla seija.koirikivi(at)suomi24.fi.

Rohkeasti lisenssin tai skipassin hankintaan ja ilmoittautumaan kisoihin. Piirin kisat löytyvät Kephin hiihtokalenterista  https://www.kephi.com/hiihtokalenteri/ ja valtakunnalliset Hiihtoliiton Hiihtokalenterista http://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/

Tänä vuonna Kiilat ei järjestä omaa kansallista Mika Myllylä - hiihtoa koska meillä on ohjelmassa Maakuntaviesti ja nuorten SM-hiihdot.