Ajankohtaista

Seura-asujen tilaus

 

Taas on se vuodenaika, kun tilataan hiihtoasut ensi talvelle. Tilattavissa Kisa-asut, lämmittelyasut, pipot, pannat ja liivit.  

Tilaukset tehdään 30.9.2022 mennessä Tapanille 0405700019 tai sposti tapanip.keskitalo@gmail.com

Tänä vuonna ei tule erillisiä sovituskokoja, vaan käykää sovittelemassa kavereiden luona tai vertailkaa edellisvuoden kokoa. Koot eivät ole muuttuneet. Asut saadaan tällä aikataululla marraskuun loppuun mennessä. 

Hinnoissa ei ole tapahtunut suuria muutoksia. Hinnat ovat nousseet muutamia euroja/tuote viime vuodesta maailmantilanteesta johtuen.

 

 

Lisenssit ja skipassit

 

Tällä kaudella, samoin kuin viime kaudellakin, jokainen hankkii itse lisenssin tai skipassin. Seura maksaa ilmoittautumismaksut. Jälki-ilmoittautumiset ja niiden kustannuksista jokainen vastaa itse.

Ohjeet lisensseihin ja skipasseihin löytyy Hiihtoliiton sivulta https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/ ja osto Suomisportin kautta https://info.suomisport.fi/.

Lisenssi tai skipassi tulee olla ostettuna ennen ensimmäistä kisaa muutoin kisoihin ilmoittautuminen ei onnistu.

 

 

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu Kilmon kautta. Tästä kaudesta alkaen jokainen hoitaa ilmoittatumiset itse tai alaikäisen kohdalla huoltaja. Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen maksaa ilmoittatumismaksun itse ja laskuttaa osanottomaksut seuralta kerran kuussa alla olevalla lomakkeella! Lomakkeet ja maksukuitit toimitetaan osoitteeseen Tiitonrannantie 155 tai sähköpostilla haapajarvenkiilat@gmail.com.

Rohkeasti lisenssin tai skipassin hankintaan ja ilmoittautumaan kisoihin. Piirin kisat löytyvät Kephin hiihtokalenterista  https://www.kephi.com/hiihtokalenteri/ ja valtakunnalliset Hiihtoliiton Hiihtokalenterista http://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/

 

HUOM! Viestijoukkueiden ilmoittatutumiset Seija Koirikivelle tekstiviestillä 040 7226501